Tootsis tegid ilma Valgevene triatleedid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi.
Tootsi. Foto: Ants Liigus

Balti karikasarja kuuluval Tootsi basseinitriatlonil läks meeste eliitklassi kolmikvõit Valgevenesse. Esimese pjedestaalikoha hõivas Nikolai Jarmotsik, teiseks tuli Dimitri Danilik ja kolmas oli Anatoli Novikov. Eesti parimana lõpetas Tamor Bakhoff raske katsumuse seitsmendal kohal.


Harrastajate arvestuses teenisid esimese auhinna Kairi Kesküla ja Marek Sander. Noorimate veteranide võistlusel tegid lõunanaabrid puhta töö, meie meestest sai Ando Stimmer kuuenda tulemuse. Vanemate veteranide konkurentsis sai esikoha lätlane Anatoli Levša, kelle järel lõpetasid Meelis Kukk ja Andre Kübar. A-klassi neidude triatlonis oli parim Kerti Kesküla, Marju Pevkurile kuulus viies koht.



B-klassi neidude seas lõpetas Anette Raie distantsi kahe leedulanna järel kolmandana ja noormeeste võistlusel said Johann Saarmann ning Elar Mitt vastavalt kolmanda ja viienda koha. D-klassis oli Katrin Klemmer teine ja Airike Rebane ning Arlis Hall teenisid kolmanda auhinna. E-klassi poiste esimese koha sai Argo Raie.



Noorimate triatleetide seas pääsesid pjedestaalile Martin Johansoo, Marta Kübar, Kerda Erm, Säde Lee Kerge, Laura Lizette Sander, Karl Kristofer Orgse, Tuuli Leuke, Paula Kübar, Kardo Erm, Jörgen-Mattias Talviku, Helen Mändma ja Erki Johansoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles