Jalgratturid kihutasid linnas ja maakonnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tänavasõidu viimases vaatuses kihutasid ranna rajooni tänavatel ümber Kalevi staadioni eliitklassi mehed ja kuni 23aastased juuniorid.
Pärnu tänavasõidu viimases vaatuses kihutasid ranna rajooni tänavatel ümber Kalevi staadioni eliitklassi mehed ja kuni 23aastased juuniorid. Foto: Ardi Truija

Laupäeval selgitati 54. Pärnu tänavasõidul paremus tosinas vanuseklassis, pühapäevasele Püha Loomaaia rallile startis kolmel distantsi kokku ligi 350 ratturit.

Kriteeriumisõidu Eesti meistrivõistluste esimesel etapil Pärnu ranna rajooni tänavatel võitis meeste eliitklassis esikoha Erki Pütsep, teiseks tuli Soome rattur Samuel Pörälä ja kolmas oli Janek Tombak. Koos ässadega 1,4 kilomeetri pikkusel ringil kihutanud U23-klassi noormeestest pälvis võidu Aksel Nõmmela, talle järgnesid Carl Henrich Pruun ja Krister Raudsepp.

Vändra Viko klubi särgis pedaalinud Kristen Kivistik suutis esimeses vahefinišis preemiapunkti välja võidelda, paraku ei pidanud noormehe võistlusratas valule vastu ja Pärnu etapil jäi tal tulemus saamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles