Pärnust ostetud pilet võitis Bingo lotos pool miljonit

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotopallid.
Lotopallid. Foto: SCANPIX.

Eilsel lotokolmapäeval naeratas õnn taas pärnakale – Rae kauplusest ostetud Bingo loto piletiga võideti täismängu eest 570 997 krooni.


Et lotomängude peavõidud olid eile ahvatlevad – Viking lotos oli

jackpot

koguni 45 miljonit krooni –, osteti pileteidki Pärnus tavapärasemast elavamalt.



Eile mõni minut enne kella 19, kui piletimüük lõppes, oli Rüütli tänaval asuva R-kioski müüja sõnutsi ostetud tema käest 15 000 Viking loto piletit.



Eesti Loto avalike suhete juht Maarja Mänd ütles, et tavapärasega võrreldes oli lotopiletite müük Pärnus eile poolteist korda suurem. „Kui tavaliselt ostetakse Pärnus pileteid inimese kohta 9,4 krooni eest, siis eile osteti 14,1 krooni eest elaniku kohta,“ märkis ta.



Mänd tuletas meelde, et kaks mõnekümne tuhande suurust lotovõitu on pärnakatel veel välja võtmata. „22. aprillil võideti Bingo lotos üle 27 00 krooni ja see pilet osteti Rüütli tänava R-kioskist, 13. mail võideti Pärnu Rimist ostetud Viking loto piletiga 36 000 krooni,“ seletas Mänd. „Ootame piletiomanikke võitu vormistama.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles