PKHK peab kevadkonverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse töötajad peavad neljapäeval, 2. mail juubelihõngulise kevadkonverentsi „Kes riha ei tunne, see riisu ei mõista“.

Saarde vanasõna järgi pealkirja saanud kevadkonverentsi juhatab direktor Riina Müürsepp sisse lühikese ülevaatega kooli ajaloost ja juubeliaastast ning kooli nõukogu liige Sulev Alajõe, kes on Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhatuse liige ettevõtlusarengu valdkonnas, räägib teemal "Kas majandusstruktuur dikteerib õppekavad või vastupidi".

Haridus- ja teadusministeeriumi kutse- ja täiskasvanuhariduse osakonna asejuhataja Kalle Toom tutvustab kutseharidusmaastikku seadusandluse keerises. Konverentsipäeva lõpetab näitleja, laulja, lavastaja ja maailmarändur Marko Matvere kavaga „Ümber imelise ilma“.

Pärnumaa kutsehariduskeskuses on varasematel aastatel toimunud töötajatele kevadkonverentsid „Muutu või ise“, „Täna samm, homme teine“, „Muutuv maailm“ ja „Väärtused ja väärtuskasvatus“.

„Kutseharidus Pärnumaal 100 – Pärnumaa kutsehariduskeskus 10“ juubeliaasta tähistamise kontsert-aktus toimub Pärnu kontserdimajas 24. mail. 15. juunil on Niidupargi õppekompleksis vilistlaste ja endiste töötajate päev ning õhtul toimub juubeliaasta suurejooneline lõpuüritus koos vilistlaste kokkutulekuga Pärnu kuursaalis ja ranna kõlakojas, teavitas Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles