Politsei otsib röövlite võimalikke ohvreid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marinello Burkevitcs.
Marinello Burkevitcs. Foto: Lääne politseiprefektuur

Lääne prefektuur tabas märtsis Pärnumaal toimunud röövis kahtlustatavad kolm meest, kes võivad korrakaitsjate hinnangul olla sooritanud teisigi kuritegusid ning seetõttu loodavad uurijad võimalikelt kannatanutelt teateid.


Kahtlustuse järgi tungisid maskidega nägusid varjanud Jurik Manukjan (44), Marinello Burkevitcs (40) ja Milis Burkevitš (26) märtsis Pärnumaal asuvasse eramusse ja röövisid relva ähvardusel sularaha ja erinevaid esemeid.

"Vahi all olevad isikud võivad olla veel sooritanud analoogseid kuritegusid ning seoses sellega palub politsei kõigil võimalikel kannatanutel sellest politseile teada anda. Oodatud on ka informatsioon selle kohta, kui keegi tunneb isikud ära seoses mingi kuriteoga," teatas Lääne prefektuur.

Politsei ootab teavet e-posti aadressil orgkuritegudetalitus.list@laane.pol.ee või telefonidel 534 21841, 515 8941 ja 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles