Purskkaevude vulin maksab 14 316 eurot

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Lastepargi purskkaev juba töötab, siis Rüütli platsi, rannasalongi, mudaravila, Rannapargi ja promenaadi fontäänid hakkavad purskama hiljemalt mai keskel.
Kui Lastepargi purskkaev juba töötab, siis Rüütli platsi, rannasalongi, mudaravila, Rannapargi ja promenaadi fontäänid hakkavad purskama hiljemalt mai keskel. Foto: Ants Liigus

Peale Pärnus aina puhtamaks saavate tänavate annavad suve lähenemisest märku järjest tööle hakkavad purskkaevud: linna avalikus ruumis fontäänid peavad vett purtsatama hiljemalt 15. mail.

„Lastepargis, Koidula pargis ja vallikraavis juba töötavad, Rüütlis oleks pidanud ka töötama, aga ei osanud arvestada, et talv seal sellist kurja tegi,” tõdes Pärnus purskkaeve hooldava Kinbassi vesirajatiste asjatundja Toomas Saare.

Tegelikult oli halva üllatuse taga siiski mõtlematu inimese käsi, mille toimetamise tagajärjel oli Rüütli platsi purskkaevu kõrval asuva ülevoolupumpla kaevu kaanesse tekkinud auk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles