Põhja-Eesti – ürgne, noobel ja hulljulge

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäetaguse mõisakompleksi kuuluvad klassitsistlik härrastemaja, jäägrimuuseum, mõisahotell ja supelmaja-talveaed. Härrastemaja esimesel korrusel asub Mäetaguse vallavalitsus, teisel korrusel uhked saalid.
Mäetaguse mõisakompleksi kuuluvad klassitsistlik härrastemaja, jäägrimuuseum, mõisahotell ja supelmaja-talveaed. Härrastemaja esimesel korrusel asub Mäetaguse vallavalitsus, teisel korrusel uhked saalid. Foto: Tiit Mõtus

Põhja-Eesti pakub hulgaliselt avastamisrõõmu ja piisab päevast või paarist, et parajal määral toredaid elamusi loodusest, mõisatest ja toidust ühekorraga endasse ahmida.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse korraldatud pressireis tutvustas ajakirjanikele sedakorda just värsket vaadet Põhja-Eestile. Ehk uusi turismitooteid, nagu ütlevad professionaalid.

Väljapakutud teekond on mõeldud neile, kel kavas väike seiklus Tallinnast Jõhvi. Märksõnadeks värske õhk, kaunid loodusvaated merelt, metsast ja puu otsast, õhtuks puruväsinud lapsed ja mõisaidüll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles