Nišiärid kinnitavad Pärnus kanda

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti Pärnu Keskuses avatud veinipoe Carpe Vinum müüjanna Anne-Krõõt Pikson on haaranud riiulilt pudeli Türgi veini. Türgi veini müütab suvepealinnas tema andmeil ainsana just Carpe Vinumi veinipood.
Hiljuti Pärnu Keskuses avatud veinipoe Carpe Vinum müüjanna Anne-Krõõt Pikson on haaranud riiulilt pudeli Türgi veini. Türgi veini müütab suvepealinnas tema andmeil ainsana just Carpe Vinumi veinipood. Foto: Ardi Truija

Eesti kaubanduselu on hakanud elavdama kodumaised kindlale tootele orienteeritud väikepoed, millest mõnigi on võtnud nõuks laieneda pealinnast Pärnusse.

Nõnda trotsivad nad suurte jaekettide domineerimist jaekaubandusturul ja kummutavad arusaama, et söögi- ja joogikauba ostmiseks on inimesel asja vaid supermarketisse.

Tuleb välja, et suvituslinnale omast sesoonsust väikekaupmehed ei pelga ja seda põhjusel, et ollakse keskendunud eeskätt kohalikule tarbijale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles