Ettevõtlikel jätkub maal elades tegutsemisvõimalusi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Näete, niisugused lambakesed meisterdasime endale Kurgja talumuuseumis,” näitasid Andra-Karolin ja Hanna-Lotta peopessa mahtuvaid meeneid.
“Näete, niisugused lambakesed meisterdasime endale Kurgja talumuuseumis,” näitasid Andra-Karolin ja Hanna-Lotta peopessa mahtuvaid meeneid. Foto: Ardi Truija

“Meie suurim lootus on, et noored tahaksid tulla tagasi maale ja leiaksid uusi võimalusi,” ütles noorteühingu Eesti 4H tegevjuht Küllike Altenberg, pidades silmas Eesti ja Soome noorte koostööprojekti.

Noorteprojekti „Join“ (Jobs internationally) aluse panid kevad tagasi Soome tegevusgrupi Eteläisen Maaseudun osaajat EMO RY ja MRÜ Rohelise Jõemaa Koostöökogu vahelised läbirääkimised ja sügisel sõlmisid osapooled koostöölepingu. Aasta alguses ütlesid ettevõtmisele jah-sõna põllumajandusministeerium ning põllumajanduse registrite ja informatsiooni amet.

Lehekuu alguseks olid kümme 16–22aastast saanud oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda, millised ettevõtted on maapiirkonnas ja kuidas luua endale töökoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles