Männipargi lasteaias tehti talgutööd

, Männipargi lasteaia hoolekogu esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgupäev Männipargi lasteaias.
Talgupäev Männipargi lasteaias. Foto: Erakogu

Kui  päikesepaistelise 4. mai hommikul perega kell kümme Männipargi lasteaeda jõuame, on talgud juba alanud. Unetud talgulised on rehadega kohal juba hommikul enne kaheksat. Need agarad on loomulikult usinad lasteaiaõpetajad.

Ega pikka juttu ja koosolekut ei lasta meilgi pidada: välja jagatakse tööriistad ja juhised ning töö alaku! Peale traditsiooniliste talgutööde – riisumise, kivide ja okste korjamise on tänavusel talgupäeval põhitööks pakkudest õuesõppe nurgakese tegemine ja puidust mänguvahendite, pinkide, lippide ja kõrvalhoone ülevärvimine.

Pärnu linna väikseimat lasteaeda toetas värvidega suurettevõtte Akzo Nobel Baltics AS ehk Sadolini värvikeskus. Tublid lapsevanemad koos lastega on suureks abiks lasteaia õueala korrastamisel ja rõõmsavärviliseks muutmisel.

Selle kümne aasta jooksul, millal olen Männipargi lasteaiaga seotud olnud, võin uhkusega kuulutada: Räämal on tore lasteaed. Laste teine kodu ema-isa tööloleku ajal. Lasteaed on muudetud väga hubaseks ja koduseks tänu paljude toredate inimeste hingega tehtud tööle.

2014. aasta jaanuaris tähistab Pärnu vanim lasteaed 50. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles