Kolme riigi autospordijuhid pidasid plaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti autospordiliidu rallikrossikomitee esimees Avo Kristov.
Eesti autospordiliidu rallikrossikomitee esimees Avo Kristov.

Eesti, Läti ja Leedu rallikrossi komiteede juhid arutasid Pärnus koostöövõimalusi.


Nõupidamisel andis iga riigi esindaja ülevaate oma riigi rallikrossi hetkeseisust. Otsustati, et edaspidi tuleb parandada omavahelist infovahetust ja anda senisest rohkem teavet eelseisvate võistluste kohta.



Eesti autospordiliidu rallikrossikomitee esimehe Avo Kristovi sõnul kavandatakse järgmiseks aastaks kolme riigi ühist Balti karikasarja.



“Balti rallikrossi karikavõistlustel võiks olla kolm etappi, üks võistlus igas riigis,” rääkis Kristov. “Sarja õnnestumiseks peame hakkama tööd tegema juba praegu. Otsustasime, et naaberriikide esindajad kutsutakse sel suvel igasse riiki ühele meistrivõistluste etapile assisteerima peakohtunikku, sekretariaati ja tehnilist komisjoni. Oma tähelepanekud esitatakse sarja ettevalmistusmeeskonnale, kes hakkab ühiseid reegleid välja töötama.”



Kristovi sõnul takistavad teistes riikides võistlemist autode tehniliste tingimuste erinevused.



“Meie siht on kehtestada kõigis kolmes Balti riigis Euroopa meistrivõistlustel kehtivad reeglid,” lisas Kristov. “Loodan, et tänu kavandatavale sarjale elavneb sõitjate huvi välisvõistluste vastu. Eesti etappidel osalemiseks on huvi üles näidanud palju Läti ja Leedu sõitjaid ning kuigi eestlased ei ole veel lõunanaabrite juurde minekuks initsiatiivi ilmutanud, ootavad sealsed korraldajad meie võistlejaid.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles