Voltvetis läheb orienteerumiseks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voltveti mõisapark.
Voltveti mõisapark. Foto: Pärnumaa kutseharisuskeskus

Kolmapäeval, 15. mail toimub Tihemetsas Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuses 13. metsanduslik orienteerumisvõistlus ehk metsapäev.

Võistlusel tuleb metsas kaardi abil läbida nelja kilomeetri pikkune rada ja selle kontrollpunktides lahendada metsanduse ja looduse teemalisi ülesandeid. Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi ütlust mööda on võistluse eesmärk oma teadmisi ja oskusi näidata ning vastupidavus proovile panna, üldhariduskoolide õpilased saavad ühtlasi metsamehe elukutsega tutvuda.

Võistlemas on kõik metsamajanduse õpilased, kuid kutsehariduskeskus ootab võistlema teistegi erialade õpilasi ja üldhariduskoolide 8. ja 9. klasside esindusi.

Pärast võistlust pakutakse suppi ja kringlit, toimub võitjate autasustamine ja meelelahutuslikud üritused.

Stardipaik on Viljandi – Kilingi-Nõmme maantee 118. kilomeetril Rahujärve ääres. Täpsema info leiab kutsehariduskeskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles