Juhtkiri: Kaevamise aeg

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Koos kevadega algavad paratamatult kaevetööd, mis võivad nii mõnegi pärnaka kannatuse proovile panna. Pole erand tänavunegi aasta, kuid ebamugavustel ei maksa lasta end siiski väga häirida, sest paremat aega kui praegu tööde tegemiseks pole. Peale selle, mida uut pannakse maa alla, saavad vastse katte Pärnu paljud tänavad.

Just ettevõtete, nagu Pärnu Vesi või Fortum Eesti, toru- ja muud tööd ongi viimastel aastatel toonud kaasa selle, et palju tänavaid on korda saanud. Pärnu linnavalitsusel ja linlastel tasub selle üle küll ainult rõõmustada.

Enne jaanipäeva käivad tööd Karja tänaval, A. H. Tammsaare puiesteel ja sellest laupäevast Mai tänavalgi. Need on üsna olulised ühendustänavad ja toovad kaasa muudatusi nii bussiliikluses kui Pärnu liikluses tervikuna, kuid ega töödega suvesse minda, suvitusperioodil tuleb kaeverahu nagu tavaliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles