Rüütli tänava viimane kasiino sulges uksed

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rüütli tänav on kasiinovaba. Läinud nädala lõpul laaditi sinna viimasena tegutsema jäänud Grand Prix’ kasiino mänguautomaadid veokile ja veeti minema.
Pärnu Rüütli tänav on kasiinovaba. Läinud nädala lõpul laaditi sinna viimasena tegutsema jäänud Grand Prix’ kasiino mänguautomaadid veokile ja veeti minema. Foto: Ants Liigus

Grand Prix’ kasiino väljakolimise järel Rüütli ärikeskusest sai läbi kasiinode ajastu tänaval, kus kasiinoäri õitseaegadel tegutses neli mängupõrgut.

Rüütli ärikeskuses 2008. aastast toimetanud AS IMG Kasiinode mängukohale said saatuslikuks juba 2009. aastal jõustunud hasartmänguseaduse muudatused, millega keelati kasiinode tegutsemine hoonetes, kus on eluruumid. Et ärikeskuses on neli korterit, ei sobinudki ruumid, mis viimased 13 aastat kasiinodele koduks olnud, enam seks otstarbeks.

“Vana korraldusluba lõppes ja uut luba me uue hasartmänguseaduse raames taotleda ei saanud,” tähendas AS IMG Kasiinode sekretär Annley Jaanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles