Kohus algab kolm aastat pärast kohtu alla andmist

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Klooster on kolm aastat oodanud, millal kohus tema vastu esitatud süüdistusi käibemaksupettuses ja alkoholi käitlemise korra rikkumises arutab.
Jaan Klooster on kolm aastat oodanud, millal kohus tema vastu esitatud süüdistusi käibemaksupettuses ja alkoholi käitlemise korra rikkumises arutab. Foto: Henn Soodla

Pärnu maakohtul pole õnnestunud pea kahe aasta jooksul Jaan Kloostri ja tema ettevõtte üle kohtupidamist alustada, kolmapäeval määrati istungiajad järgmise aasta mai- ja juunikuusse.

2010. aasta märtsis otsis maksu- ja tolliameti uurimisosakond läbi ettevõtja Jaan Kloostri ja poliitik Epp Kloostri Pärnus Rääma linnaosas asuva ühise kodu. Läbiotsijad leidsid puukuurist, mida Jaan Klooster garaažina kasutab, 1017 maksumärgita alkoholipudelit. Pudelite maht ulatus sajast milliliitrist poole liitrini, nii suveniir- kui pooleliitrisi pudeleid oli sadades.

Kaks aastat tagasi kohtusse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles