Grilliretseptide kampaania reeglid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kampaania korraldaja on ajalehe Pärnu Postimehe  väljaandja AS Ühinenud Ajalehed ja kampaania partnerid on Hea Toidu Festivali-Grillfesti korraldaja  MTÜ Toidukultuuri Festival ja OÜ Matkasport.

Kampaania kestab 14.05.–8.06.2013.

Hea Toidu Festival-Grillfest toimub 7.–8. juunil 2013 Pärnus, sissepääs on tasuta.

Pärnu Postimees korraldab grilliretseptide kampaania, mille käigus saavad kõik soovijad saata Pärnu Postimehele oma grilliretsepti. Valdkond on vaba, grilliretseptid võivad kehtida kõige kohta: liha, kala, puu- ja köögiviljad jne.  Kasuks tuleb  foto valmis roast ja retsepti nimi.

Retseptid avaldatatakse jooksvalt Pärnu Postimehe digilehes.

Retsepte saab saata aadressil grilliretsept@parnupostimees.ee kuni 5. juunini 2013 (märksõna „grilliretsept“), tavapostiga: Pärnu Postimees, AS Ühinenud Ajalehed, Rüütli 14, 80010 Pärnu või tuua tööpäeviti kell 9–17 eespool nimetatud aadressil.  Lisage kontaktandmed: nimi, aadress, telefon ja/või e-posti aadress.

Laekunud retseptide hulgast valib Pärnu Postimehe ja Eesti Grilliliidu esindajatest koosnev zürii parima ja auhind antakse üle Grillfesti ajal 7. juunil 2013.

Kampaania peaauhinnaks on Campingazi automaatsüütega söegrill  + 5 kotti GreenCoali grillsütt + 5 kotti grillbriketti (komplekti hind 229 eurot).

Söegrilli garantii on 2 aastat ja seda teostab OÜ Matkasport.

Võitjatega võetakse ühendust. Võitja nimi avaldatakse 8. juuni Pärnu Postimehes.

Auhinda ei saa välja võtta rahas. Samuti ei kompenseerita auhinna kasutamata jätmist.

Kõik kaasnevad maksukohustused kannab korraldaja (AS Ühinenud Ajalehed).

Kampaania korraldaja kinnitab, et jälgib kampaania käigus andmekaitseseadusest tulenevaid nõudeid ja jälgib ASi Ühinenud Ajalehed isikuandmete töötlemise põhimõtteid.

Kampaanias ei saa osaleda ASi Ühinenud Ajalehed ja MTÜ Toidukultuuri Festival töötajad ja nende pereliikmed.

Kõik pretensioonid seoses kampaaniaga tuleb saata e-postil tellimine@parnupostimees.ee või tavapostiga: AS Ühinenud Ajalehed, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Kampaanias osaleja kinnitab, et on tutvunud kampaania reeglitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles