Täna selguvad Elvas medalivõitjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Jermakov.
Janar Jermakov. Foto: PP

Aprilli viimasel nädalavahetusel Pärnu tänavasõiduga alanud ja Viljandis ning Kuressaares jätkunud jalgratturite kriteeriumisõidu Eesti meistrivõistluste viimane vaatus on täna Elvas.

Kolme etapi järel on medalikonkurentsis mitu Pärnumaa sportlast. Kuni 14aastaste poiste pingereas hoiab Pärnu Kalevi spordikooli treenerite kasvandik Karl Brent Premet teist positsiooni, teda edestab Risto Sepa Rein Taaramäe rattaklubist, kolmandal kohal on Georg Karel Nõmm (Nõmme rattaklubi). Meie poistest mahub esikümnesse veel Premeti klubikaaslane Sander Timusk, kes on kaheksandal kohal.

Meesjuunioride liider Silver Mäoma Tartust, talle hingavad kuklasse Vändra Viko klubi ratturid Karl-Arnold Vendelin ja Janar Juss ning Pärnu kalevlane Siim Saaavik. M16-klassi paremad sõitjad Elvas ei stardi, kuna osalevad samal ajal Eesti noortekoondisega Klaipeda velotuuril. Medalimõtetega võivad Elvas rajale minna Mart-Anton Vendelin Vändrast ja Jaagup Vaar Pärnust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles