Abiturientide töö tulemus avalikustatakse jao kaupa

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tegid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis ajaloo riigieksamit lisaks oma kooli abiturientidele, pildil esiplaanil Nele Küüts, ka koolilõpetajad Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Vändra gümnaasiumist, Sindi gümnaasiumist ja Audru keskkoolist.
Eile tegid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis ajaloo riigieksamit lisaks oma kooli abiturientidele, pildil esiplaanil Nele Küüts, ka koolilõpetajad Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Vändra gümnaasiumist, Sindi gümnaasiumist ja Audru keskkoolist. Foto: Urmas Luik

Selle aasta gümnaasiumilõpetajad on jõudnud oma kooliaastatel õpitu näitamisega lõpusirgele: pärast eilset ajaloo kirjalikku eksamit jääb abiturientidel sooritada veel kolm kirjalikku eksamit: geograafias 3. juunil, keemias 7. juunil ja 11. juunil füüsikas.

Ehkki lõpetajad võivad selle järel kergendatult hingata, nemad on teinud kooli lõpetamiseks kõik endast oleneva, on pidulauda katta veel vara: riigieksamite tulemused saavad riigiportaalis www.eesti.ee kättesaadavaks jao kaupa.

„Eksamite tulemused muudetakse kättesaadavaks järk-järgult vastavalt sellele, kuidas tööd hinnatud saavad,” tõdes SA Innove kommunikatsioonijuht Kristi Koort. „Hiljemalt 20. juunil on kõigi eksamite tulemused riigiportaalist kättesaadavad ja riigieksamitunnistusi on võimalik alla laadida.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles