Siim Suursild: Võtsime liitumisettepaneku vastu tingimusel, et senine kogukond ei hakkaks Lavassaare tegevustele peale maksma

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru vallavanem Siim Suursild usub, et Lavassaare elanikud võidavad ühinemisest, sest saavad juurde hulga teenuseid. Näiteks ehitab vald praegu välja teeninduskeskust, kus leiavad koha ka hambaarst ja apteek.
Audru vallavanem Siim Suursild usub, et Lavassaare elanikud võidavad ühinemisest, sest saavad juurde hulga teenuseid. Näiteks ehitab vald praegu välja teeninduskeskust, kus leiavad koha ka hambaarst ja apteek. Foto: Urmas Luik

Audru vallavanem Siim Suursild rääkis, et liitumisettepaneku teinud Lavassaarega soostusid nad ühinema tänu sellele, et tegu on väga väikesel pindalal asuva ja hästi toimiva alevi-vallaga.

Oleks tegu oluliselt suurema territooriumi ja hajutatud asustusega, oleks neil enne jah-sõna ütlemist oluliselt rohkem küsimusi ja mõtlemist olnud. “Lavassaare vald on pisut alla kaheksa ruutkilomeetri ja asustus asub paaril ruutkilomeetril, see muudab valla haldamise lihtsaks,” tõdes ta.

Millises seisus Lavassaare vald on, kui kerge või raske südamega liitute?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles