Pärnu raudteejaam kolib Raekülast Papiniitu

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljemalt 1. jaanuariks valmib Papiniidus K-rauta taga Pärnu peatuspunkti mitmesaja meetri pikkune ooteplatvorm.
Hiljemalt 1. jaanuariks valmib Papiniidus K-rauta taga Pärnu peatuspunkti mitmesaja meetri pikkune ooteplatvorm. Foto: Ants Liigus

Raekülas üksnes perrooniga piirduv Pärnu raudteejaam kolib kesklinnale lähemale ehk täpsemini piiritledes Papiniidu 2a asuva K-rauta kaupluse taha.

„Me oleme veendunud, et Raeküla ooteplatvormi renoveerimisprojekti, mis täna on laual, peaks korrigeerima nii, et uus ooteplatvorm ehitataks Papiniidu piirkonda,” tõdes Elektriraudtee pressiesindaja Norbert Kaareste kõnealust teemat nädala eest põgusalt puudutades.

Kui Pärnu linna- ja maavalitsuse huvi tuua raudteejaam linlaste käiguteedele lähemale on mõistetav – Raeküla on igati tore kant, aga ikkagi äärelinn –, siis Elektriraudtee jaoks on Pärnu jaama nüüdisajastamine ja potentsiaalsetele reisijatele lähemale toomine samuti elulise tähtsusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles