Pärnu eksvolinikust ärimehe tingimisi vangistus jäi jõusse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Männe.
Kalev Männe. Foto: Urmas Luik

Pärnu endise linnavoliniku ja ärimehe Kalev Männe süüdimõistmine politseinikule altkäemaksu andmise katses ja talle mõistetud tingimisi vanglakaristus jäid jõusse, kuna riigikohus ei võtnud tema kaitsja kaebust arutusele.

Kuna riigikohus vandeadvokaat Raul Obergi kaebust ei aruta, siis jäi muutmata Männele (46) mõistetud tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkune vangistus sama pika katseajaga, vahendas ERRi uudisteportaal.

Lääne ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt pakkus Männe osaühingu Vox Bizness juhatuse liikmena firma kriminaalasja uurinud politseinikule oma firmas kõrgepalgalist ametikohta, et see lõpetaks osaühinguga seotud kriminaalmenetluse.

Kuna samade osaliste suhtes on käimas veel üks kriminaaluurimine, siis süüasja kohta lähemat teavet ei anta ja kohus vaagis kriminaalasja seetõttu kinniste uste taga.

Reformierakonna nimekirjas Pärnu linnavolikokku saanud Männe lahkus volikogust 2009. aasta kevadel enda soovil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles