Raadik ja Kõresaar jätkavad Pärnus vähemalt kaks aastat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar (8) ja Andrus Raadik (1) pikendasid lepingut Pärnu võrkpalliklubiga.
Kardo Kõresaar (8) ja Andrus Raadik (1) pikendasid lepingut Pärnu võrkpalliklubiga. Foto: Urmas Luik

Täna allkirjastasid eelmisel hooajal Pärnu võrkpalliklubi meeskonna Eesti karikavõistluste võiduni, Schenkeri liiga ja Eesti meistrivõistluste hõbemedalini aidanud Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar uue mängijalepingu, mis kehtib ülejärgmise hooaja lõpuni.

„Minu vastu oli kevadel suur huvi välisklubidestki ja olin valmis siirduma Belgia meistriliigasse. Kuna aga möödunud hooaeg Eestis jäi kripeldama, jätkan kodulinna meeskonnas ja loodetavasti saan oma kogemuste ja emotsioonidega kasulik olla tiitlite võitmisel,“ kommenteeris Raadik lepingu pikendamist oma kodulinna klubiga.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond osaleb algaval hooajal peale Eesti-Läti ühisliiga Euroopa klubide karikavõistlustel. Mängitav liiga: CEV Cup või CEV Challenge Cup – selgub sel reedel. Siis peaksid kõik osalejad teada saama esimese vastasegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles