Juhtkiri: Teeks õige Pärnu korda?

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Uskumatu, aga tõsi, sest leht ju ei valeta. Pärnu linnaametnik kutsus inimesi ilmutama Pärnu ranna heakorratuse suhtes mõistmist, sest ”Kesklinna Pargid hooldavad Pärnu randa esimest aastat“. Seega võivad neil tekkida tõrked ja töö ei suju nii hästi kui vanadel koristajatel ning seetõttu võib anda neile aega kohanemiseks – selline on siis linnavõimu seisukoht.

Täna on 19. juuni ja pilk kalendrisse ütleb, et igasugune armu- ja kohanemisaeg on ammu ümber. Tuleb tunnistada, et Pärnu ranna suvekorda saamisel on sel aastal lootusetult jänni jäädud. Keelele kipub küsimus, kas üha kerkivate hooldushindadega saame ikka linnas sellele rahale vastavat teenust. Kaheldav, kas vaid mõne aastaga on Pärnu randade hooldamise eest küsitava raha kasv 44 000 eurolt ligi 74 000 eurole põhjendatud. Igal juhul ootab Pärnu Postimees koos oma lugejatega, et linnavalitsus nende kulude tekkimise inimestele lahti kirjutaks ja selgeks teeks.

Võib-olla oleks mõttekam suunata edaspidi kevadel näiteks ”Teeme ära!“ energia Pärnu randadesse ja parkidesse?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles