Pärnu võrkpallimeeskond mängib eurosarjas šveitslastega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpallimeeskond osaleb tänavu Euroopa tugevuselt kolmandas sarjas Challenge Cupil, kus meie meeskonna esimeseks vastseks loositi Šveitsi meeskond Genfi Chênois.

Pärnu meeskond loositi Challenge Cupil teise kvalifikatsiooniringi 32 meeskonna hulka, kus Šveitsi meistrivõistlustel lõppenud hooajal neljanda koha saavutanud Genfi meeskonnaga mängitakse kodus-võõrsil printsiibil ja võitja pääseb järgmisesse ringi. 32 meeskonna vahelisele põhiturniirile edenevad teise kvalifikatsiooniringi mängude võitjad ja CEV Cupil väljalangejad.

Pärnu meeskond mängib šveitslastega esmalt kodus, siis võõrsil. Kahe kvalifikatsiooniringi mängude ajakava pole veel paigas, kuid need peavad toimuma 19. oktoobrist 22. novembrini. Põhiturniir toimub detsembrist veebruarini ja poolfinaalid ja finaal veebruari lõpust märtsi lõpuni.

Pärnu ja Genfi meeskonna vahelise duelli võitja läheb järgmises ringis vastamisi Itaalia meeskonna Latina Andreoli ja Slovakkia Humenne meeskonna vaheliste kohtumiste võitjaga.

Pärnu võrkpalliklubi tegevjuht Reio Tilk ütles, et ta pole loosimise tulemustega veel tutvuda jõudnud ja Pärnu meeskonna vastase kohta midagi põhjalikumat öelda ei oska. „ Šveitsi võrkpalli tase on kõrge, kuid arvan, et vastane peaks olema võidetav,“ arvas ta.

Pärnu meeskond soovis algselt mängida CEV Cupil, mis on Euroopas meistrite liiga järel tugevuselt teine klubivõrkpalli sari, kuid selles sarjas sai Eestist endale koha Tallinna Selver, kelle vastaseks loositi Tšehhi klubi Libereci Dukla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles