Pärnu võõrustab Tahiti rannavutikoondist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahiti rannajalgpallikoondis.
Tahiti rannajalgpallikoondis. Foto: Eesti ranajalgpalli liit

Eesti rannajalgpallikoondis kohtub täna ja homme õhtul Pärnu rannas tänavusi rannavuti maailmameistrivõistlusi võõrustava eksootilise Tahiti meeskonnaga.

Täna õhtul on Eesti ja Tahiti koondise sõpruskohtumine, mis on tavapärasest 12 minuti võrra pikem. Homme lähevad meeskonnad vastamisi ametlikus maavõistlusmängus.

Tahiti koondise näol on tegu eeldatavasti tugeva rannajalgpallimaaga. Nende parimateks külgedeks võib lugeda nii maailma üht parimat treenerit Angelo Schirinzit kui ka oskuslikke mängijaid. Samuti toimuvad Tahitil septembris rannajalgpalli maailmameistrivõistlused.

Eesti meeskonna kapten Rando Rand ütles, et ise ta Tahiti koondisest palju ei tea, aga on kuulnud Schirinzilt, et tegu on vast isegi kõvema meeskonnaga kui (2009. aasta MMi finalisti) Šveitsi koondis.

"See on hea võimalus võtta mõõtu tugevalt meeskonnalt," ütles Rand. "Kindlasti on tegu hea peaprooviga enne Haagis toimuvat Euroliiga etappi. Kõik mehed annavad endast platsil alati 100 protsenti või enamgi."

Tahiti koondisega sai Eesti sõbraks paar nädalat tagasi, kui meid külastas Šveitsi ja Tahiti rannajalgpallikoondiste peatreener Angelo Schirinzi, kes andis siinmail rannajalgpallitreeneritele seminari.

Kohtumised eksootilise Tahiti meeskonnaga on Eesti rannajalgpallikoondisele viimaseks proovikiviks enne peatset Euroliiga etappi, kus meie mehed mängivad Hollandis Haagis Kreeka, Norra ja Bulgaaria koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles