Kaupo Meiel: "Lähme linna ostemaie"

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Adamson

Reedel avas Pärnus uksed kaubamaja Port Artur 2, mis varasemast kordi suuremaks, valgemaks ning sisukamaks muutunud. Ostjate ja uudistajate hordid ummistasid suure maja kogu nädalavahetuseks ja ilmselt jätkub sama alanud nädalalgi.


Kaubamaja avamine praegusel, nagu tavatsetakse öelda, väga halval ajal võib tunduda kohatu ja veidergi, kuid siiski viitavad nii Port Artur 2 kui Pärnu Keskus sellele, et ega kitsad ajad kesta igavesti ja kõik alustatu väärib lõpule viimist.



Kaubanduskeskusi on Pärnusse viimasel ajal kerkinud päris mitu, see näitab, et nõudlust nende järele on, sest milline ärimees ikka oma raha lahkelt tuulde pillub.



Rahval peaks meel rõõmus olema, sest valik suureneb ja kesklinn kasvab.



Port Arturi kaubamaja tõstab konkurentsi tublisti, sest kaupluste valik on seal mitmekesine, õhkkond vähemalt esimestel päevadel rõõmus ja sõbralik ning interjöör hele, avar ja hubane.



Linnasüda on nüüd põhijoontes valmis, eriti kui Pärnu Keskus viimaks täismahus avaneb. Seega jäävad lahendada vaid parkimismured. Kas parkimismaja üldse kunagi valmib, on jätkuvalt lahtine, küll lubas Port Artur mõnesajakohalised parkimisplatsid lähiajal ise avada, seega peaks uude city'sse peagi autoga pääsema.



Igal juhul on uus Port Artur täitsa kena, kes sellega ei nõustu, tehku paremini või maksku kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles