Tantsuklubid pakkusid vaatamislusti

, tantsuklubi Fox president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsijad.
Tantsijad. Foto: Peeter Langovits

Pärnu tantsuklubi Fox korraldas Pärnu kuursaalis tantsuturniiri "Juubel 30", millega tähistati klubi juhendaja Ants Lopsiku 30. tegevusaastat.


Turniiril osales täiskasvanuid ja seeniortantsijaid, kokku 55 tantsupaari 14 tantsuklubist, sealhulgas Lätist ja Leedust. Soome tantsuõpetaja Veli-Matti Keikkala initsiatiivil esitas tervituslaulu Soome tuntud estraadilaulja Eija Sinikka, mis oli tantsuturniiri suurim üllatus. Kohtunikki oli Soome tantsuliidu juhatuse liige ja seeniortantsu kuraator Raili Tilli.



Pärnu tantsuklubi Fox esines edukalt, küllap on sel oma osa Soome, Läti, Leedu ja Eesti tantsuklubide innustaval ühistegevusel.



Pärnu tantsijatest saavutasid algajate paaride seas kolmanda koha Ants Laos - Varje Sommerhage ja kuuenda koha Rain Baumann - Kairi-Kristin Bramanis.



Võistluspaaridest võitsid Rain Rees - Nele Suvisild standardtantsudes esikoha ja tulid Ladina-Ameerika tantsudes teiseks. Margo Soomets - Gristel Leetma pälvisid standardtantsudes teise ja Ladina-Ameerika tantsudes kolmanda koha, Vello Hüüdma - Ulrika Perelman aga vastavalt esimese ja kolmanda koha. Sergei Samoilov - Aive Rantala võitsid Ladina-Ameerika tantsud ja tulid standardis kolmandaks.



Margus Krass - Ruth Rosimannus tulid standardtantsudes kolmandaks ja Ladina-Ameerika tantsudes kuuendaks ning Raivo ja Mall Pöial vastavalt esimeseks ja teiseks.



Eriti tuleks rõhutada Margus Krassi ja Ruth Rosimannuse tulemust, sest nemad võistlesid nooremate tantsupaaridega esimest korda kõrgemas võistlusklassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles