Pärnu müüs netioksjonil vaid kaks kinnistut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linn müüs internetikeskkonnas

www.osta.ee

enampakkumisel kaks kinnistut, linnavalitsuse tänasel istungil otsustatakse ülejäänud objektide korduv müükipanek.


Mai lõpust 5. juunini väldanud enampakkumisel müüs Pärnu linna majandusosakond 12 kinnistut ja Rüütli tänaval asuvaid korteriomandeid, mille koosseisu kuuluvad Rüütli 23 ja 25 hoone ja Rüütli 21 büroohoone.



Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna linnavara peaspetsialisti Kadri Tekko sõnutsi leidis internetioksjonil uue omaniku kaks kinnistut: Aeru 2 (hind 180 000 krooni) ja Kesk 19 (195 000 krooni). Ülejäänud objektide suhtes otsustab linnavalitsus täna, kas ja mil viisil kordusoksjon korraldatakse.



Enampakkumise ajal kinnitas Pärnu linnavara teenistuse juhataja Karin Pärmann, et linn ei looda esimese korraga kõigile kinnisasjadele ostjaid leida, kuid tõenäoliselt plaanitakse läbikukkumise korral linnavara edaspidigi veebikeskkonnas müügiks pakkuda.



"Lähiminevikus on oksjonid huviliste puudumise tõttu nurjunud ja kui me võimalusi uurisime, selgus, et internetioksjoneid külastab palju rohkem inimesi, võrreldes sellega, kes tavakuulutuse peale pakkuma tuleksid," ütles Pärmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles