Mootorrattad häirivad suvekontserte

, kontserdikülastaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänan kontserdikorraldajaid ja Ammende Villat suurepäraste suvekontsertide korraldamise ees!

Täielikku naudingut kaunist suveõhtust ja miljööst häirivad vaid „tõrvatilgad“ – plärinal mööduvad mootorrattad. Ammende aed asub ju tänava ääres ja sirgel lõigul kuni Kuursaalini tekib motoratturitel kiusatus oma masina kiirendust demonstreerida.

Eriti häiriv on see vaikuses kontserti nautivale publikule, nii nagu ka „Valgre –minu elu lugu“ kontserdil juhtus.

Häiriv ja ka piinlik kaaskodanike pärast!

Võimalik, et motomehed ei ole kursis kontserdisündmustega.

Olen mõelnud ja teen ettepaneku, kas ei võiks kontserdi alguses välja panna  tänava algusesse mootorrataste liiklust keelava liiklusmärgi või hoiatussildi. Paar tundi kestev piirang mõnel suveõhtul  ei peaks ju olema probleem? Ma pole motoinimeste vastane, mõistliku kiirusega on mootorratas suvel igati kohane liiklusvahend, kuid vabaõhukontserdi läheduses on nende tekitatud müra sobimatu.

Samas mõõdukal kiirusel auto möödumist ei pannudki tähele. Arvestades,et Ammende villa populaarsus kontserdipaigana kasvab, palun liiklus-  ja kontserdikorraldajatel midagi ette võtta,et kontserdikülastaja saaks esinejate poolt pakutud elamust nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles