Uued tudengid selguvad 17. juuliks

Annika Poldre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 5. juulil lõppes dokumentide vastuvõtt Tartu ülikooli päevasesse õppesse. Tartu ülikooli Pärnu kolledžisse esitati kokku 456 avaldust 84 õppekohale.

“Riigieksamipunktide põhjal võib öelda, et konkurss on päris tihe,” lausus Pärnu kolledži õppeosakonna juhataja Rita Viik. Nii turismi- ja hotelliettevõtluse kui ettevõtluse ja projektijuhtimise õppekavale võetakse vastu 30 üliõpilast, sooviavaldusi on esimesele erialale 209 ja teisele 192. Praegu peab turismi- ja hotelliettevõtluse õppekavale õppima pääsemiseks olema lävend vähemalt 79,8 ning ettevõtluse ja projektijuhtimise õppekaval vähemalt 78,6.

Sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse õppekavale võetakse 24 tudengit, sooviavaldusi on 55. ”Sellel alal saab hariduse ja kvalifikatsiooni, millega tööta ei jää,” sõnas Viik. Kolmandat aastat on õppekavas sotsiaalse rehabilitatsiooni eriala, millega Viigi sõnul ollakse ajast isegi ees, vajadus selle ala spetsialistide järele kasvab pidevalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles