Amservi käes on ligi veerand Pärnumaa autoturust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Autode müügi- ja teenindusettevõtete  Eesti liidu (AMTEL) andmeil on Amserv Grupp müünud tänavu viie kuu jooksul Pärnus ligi 50 uut Toyota, Opeli, Chevrolet' ja Hyundai sõidukit, omandades seeläbi ligi veerandi autoturust.


Amserv Gruppi kuuluvad Ascar Auto AS ja Amserv Auto AS Pärnu esindused on sel aastal müünud 27 Toyotat, 14 Opelit, 4 Chevrolet' ja 2 Hyundai sõidukit. Ühtlasi on uue omaniku leidnud kokku 90 kasutatud autot, teatas automüügifirma.



"Uute autode müüki on toetanud mitmed kevadised ja käimasolevad kampaaniad," ütles Amserv Auto Pärnu esinduse juht Raimond Melts.



"Kasutatud autode müügis oleme edukad konkurentsivõimeliste hindade tõttu. Lisaks pakume kliendile laias valikus kontrollitud ja vähemalt kuuekuulise garantiiga sõidukeid, mis kahtlemata lisab usaldusväärsust just meie juurest auto soetamisele," täpsustas Ascar Auto AS Pärnu esinduse juht Raido Lembit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles