Läbustaja korteri saab panna vajadusel sundmüüki

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mürgel kipub liialt suureks minema, võib alati politseid informeerida. Päevane aeg ei anna kellelegi õigust naabreid häirivalt pidutseda.
Kui mürgel kipub liialt suureks minema, võib alati politseid informeerida. Päevane aeg ei anna kellelegi õigust naabreid häirivalt pidutseda. Foto: Ants Liigus

Kui naabruses kogunevad kambad või armastavad naabrid alatihti pidutseda, tuleks omanikku korrale kutsuda ja äärmisel juhul on võimalik isegi peokoha sundmüük. Tühjalt seisvate hoonete omanikud on kohustatud sulgema uksed ja aknad, et hoonetest võõraid eemal hoida.

Pärnu politseijaoskonna juhi Tõnu Kivise hinnangul ei ole probleem nn punkrite või kogunemiskohtadega suvepealinnas suur.

“Viimastel aastatel on noorte kogunemispaikadeks korterid, vanemad töötavad välismaal, on oma alaealised lapsed jätnud järelevalveta ja seda ollakse varmad ära kasutama,” märkis Kivis. “Vanas pargis kipuvad kogunema pigem kodutud, Noorte väljakul alkohoolikud. Noored armastavad suvisel ajal koguneda Vallikäärus, rannapromenaadil, Pärnu kesklinna eri piirkondades, mõne lõbustus- või toitlustusasutuse läheduses. Linnalähedased spordirajatised on samuti populaarsed kogunemiskohad.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles