Mai metsaalune lööb sügisel hiilgama

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee valgusti jaland on aluseks vähemalt nelja meetri kõrgusele valgustuspostile.
Kergliiklustee valgusti jaland on aluseks vähemalt nelja meetri kõrgusele valgustuspostile. Foto: Ardi Truija

Ühisgümnaasiumi staadioni juurest läbi puudesalu randa viiv tee saab tänu Mai elurajooni ja kesklinna randa ühendava kergliiklustee ehitusele mõnesaja meetri pikkuselt ehk kuni uue teeni valgustuse, kergliiklustee on niikuinii valgustatud.

„Uue ehitatava Mai elurajooni ja kesklinna randa ühendava kergliiklustee valgustus saab elektritoite kolmest kohast: Kanali tänava otsast, Mai 3a juurest ehk ühisgümnaasiumi tagant ja Mai 53 juures olevast kilbist,” vahendas äsja ametisse hakanud Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Kirsi Altjõe Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna juhataja Mait Talvoja sõnu. „Ühisgümnaasiumi taguse alajaama juurde tuleb uus liitumispunkt, seepärast kaevatigi randa viiva tee äärde toitekaabli jaoks kaevis kuni rajatava kergliiklusteeni. Ühtlasi paigaldati sinna kaabel ja jalandid tulevastele valgustitele – need tööd on osa kergliiklustee projektist.”

Esialgu jääb jutuks teelõik, nagu ta on, sest sellele pole kavandatud ei kruusa- ega asfaltkatet.Rae majandusosakonna juhataja kinnitusel saab realiseeritava projekti käigus kaasaegsemad valgustid Mai lasteaia esine vahetänav Mai ja Papiniidu tänava vahel, sest sealtkaudu saab tulevane kergliiklustee osaliselt elektritoite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles