Paikuse sorteerimisjaamas leiti prügi seest kassipojad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse sorteerimisjaamas leiti presskonteinerist kassipojad, kellest parempoolne otsib omale uut kodu.
Paikuse sorteerimisjaamas leiti presskonteinerist kassipojad, kellest parempoolne otsib omale uut kodu. Foto: Ragn-Sells

Ragn-Sellsi töötajad leidsid üleeile Paikuse sorteerimisjaama toodud suurest presskonteinerist kolm väikest kassipoega. Kassipojad on umbes kolmenädalased ning hoolimata rängast teekonnast terved.


„Meie Paikuse sorteerimisjaama töötajad leidsid kassipojad 30 ruutmeetri suurusest papi ja paberi presskonteinerist, mis oli kaubanduskeskuse juurest sorteerimisjaama tühjendamisele toodud,“ ütles Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg. „Ilmselt oli keegi pahatahtlik inimene kiisud presskonteinerisse sokutanud. Väheusutav on variant, et kassiema papipressi poegis, kuna seda tühjendatakse peaaegu iga nädal. Et tegemist on väga suure konteineriga, on ime, et kassipojad ellu jäid.“



Esmalt leidsid Paikuse sorteerimisjaama töötajad ühe kassipoja, kes on tänaseks end sisse seadnud oma uues kodus sorteerimisjaama töötaja Timo juures.



Järgmise päeva hommikul ilmus välja veel kaks kassipoega, kellest üks on tänaseks leidnud uue kodu, teine aga kosub Ragn-Sellsi Pärnu kontoris ja ootab häid inimesi, kes talle kodu soovivad pakkuda.



Ragn-Sellsi töötajad on varemgi prügi hulgast kassipoegi leidnud – kaks aastat tagasi päästeti Suur-Sõjamäe sorteerimisjaamas viis väikest kassipoega, kes kõik leidsid endale hoolivad peremehed.



Infot kassipoja kohta saab telefonil 447 4518.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles