Tahkuranna golfiväljakul käivad külvitööd

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeval, mil Urvo Martens Tahkuranna golfiväljaku ilmet võtvaid radu näitas, valitses seal paras tormituul, mis tähendab tulevikuski golfareid ootavaid põnevaid mängutingimusi.
Päeval, mil Urvo Martens Tahkuranna golfiväljaku ilmet võtvaid radu näitas, valitses seal paras tormituul, mis tähendab tulevikuski golfareid ootavaid põnevaid mängutingimusi. Foto: Urmas Luik

Viimaste aastate mõningate pidurduste järel on Tahkuranna golfiväljaku ehitusel hea hoog sees, hiljuti asendus senine generaatorvool korraliku kaablist tulevaga ja hakati külvama väljaku lahtilöögialade, fairway’de ehk lähenemisalade ja bunkrite külgede muru.

Tahkuranna, valmis saades Valgeranna täismõõtmelise ja Audru pay and play igameheplatsi järel Pärnumaa kolmas golfiväljak, külgneb Raekülas sisuliselt Pärnu linna piiriga. Eestis on golfiväljak otse linnas veel vaid Kuressaares, mujal tuleb mängima sõita vähemalt tunni jagu. Kas soovitult või juhuslikult, aga Tahkurannal ja Kuressaarel on üks omanik, Rootsi eestlasest ärimees ja hea golfimängija Peter Hunt.

Väljakut arendav OÜ Golfer jõudnuks töödega ilmselt valmis varemgi ja praegu mängitaks Tahkurannas juba mitmendat hooaega, kui poleks häirinud kõrgendatud keskkonnanõudmised seoses Eesti Euroopa Liitu astumisega ja segadused radade ehitamiseks vajaliku maa saamisega. Masu veel otsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles