Miks algab suveetendus nii hilja?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiu puhkekeskus. Foto on illustratiivne.
Reiu puhkekeskus. Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Käisime perega laupäeval, 20. juulil Reiu puhkekeskuses vaatamas Vana Baskini Teatri lavastust "Nädal aega kolmekesi". Etendus oli igati hea ja sellele pole miskit ette heita.

Millega aga mitte üksnes mina, vaid ilmselt enamik publikust rahule ei jäänud, oli etenduse hiline algusaeg ja lõpp (vastavalt siis 20 ja 22.30). Vaatamata sellele, et enamikul olid soojad riided ja pleedid kaasas, oli etenduse viimane pooltund paljudele tõeline katsumus ja etenduse lõpu ootus selgelt tajutav.

"See ei ole normaalne", kommenteeris olukorda minu ees istunud vanem proua, kui publik aplausijärgselt toolidelt tõusis.

Tahaks teada, mis põhjusel oli etenduse algusaeg nii hiline ja kas tõesti peab õhtuse välietenduse vaheaeg kestma 25 minutit. Kempsus käia, kohvi juua ja suitsu teha jõuaks ka lühema ajaga. Minu abikaasa külmetas ennast ära, loodetavasti ei juhtu sama lastega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles