Endla suvehooaeg jätkub lavastustega püsirepertuaarist

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Endla teatri lavastusest "Esimesed suudlused".
Stseen Endla teatri lavastusest "Esimesed suudlused". Foto: Ants Liigus

Kahel suvehooajal teatrikülalistele lõbusat vaatemängu pakkunud lavastus „Seljatas 100 meest“ oli viimast korda vaatajate ees möödunud pühapäeval. Pärast kahepäevast pausi jätkub Endla teatrisuvi majas lavastustega püsirepertuaarist.

Vaatajate ette tuuakse 14 etendust. Draamade, muusikalide ja komöödiate hulgas on mängukavas ka lasteetendus „Sinilind“, mida saab näha 4. augustil, teatas Endla teatri pressiesindaja Maria Murakas.

Sellel suvel mängitakse viimast korda teatri Küünis draamalavastust „Pühamatest pühamad“, suures saalis tõsielulistel sündmustel põhinevat lugu „Imetegija“ ja komöödiat „Palju õnne argipäevaks!“.

Endla tänavune suvehooaeg saab väärika lõpu 11. augustil, kui Küünis etendub 100. korda armastuslugu „Esimesed suudlused“. Lavastus toob vaatajate ette vaimuka, hella ja südantsoojendava armastusloo, mis saab alguse ühistest mängudest lapseeas, kulgeb läbi teismeliste maailmavalu, kooliaja, abielu, laste kasvatamise ja kestab kustumatult üle kuuekümne aasta. Vaatajate ees laotuvad lahti elu väikesed, isiklikud ja käestlibisevad hetked. Osades on Piret Laurimaa ja Sepo Seeman. Etenduse on lavastanud Madis Kalmet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles