Surju vallas hävis tules kaks kõrvalhoonet

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühele Metsaääre küla pererahvale avanes täna hommikul selline nukker pilt maha põlenud hoonest.
Ühele Metsaääre küla pererahvale avanes täna hommikul selline nukker pilt maha põlenud hoonest. Foto: Lugeja pilt

Täna öösel ja hommikul põles mõnetunnise vahega Pärnumaal Surju vallas Metsaääre külas maha kahes eri majapidamises kõrvalhoone. Lääne päästekeskus ei välista süütamist, sündmuse täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

Ühe majapidamise omanik K. Vellet kirjutas Pärnu Postimehele, et maha põletati kaks majapidamist, mis asuvad teineteisest mõne kilomeetri kaugusel.

"Ehk keegi nägi midagi kahtlast või teab midagi sel ööl toimunu kohta ja võiks politseile või päästeametile infot anda. Tulemusliku info eest olen nõus välja panema vaevatasu, näiteks 1000 eurot," sõnas Vellet.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremetsa sõnutsi teatati öösel kell 1.54 tulekahjust Metsaääre külas, teataja jutu järgi oli eemalt näha suurt leeki ja suitsu.

Päästjate kohale jõudes põles L-kujuline kõrvalhoone lahtise leegiga, katus oli sisse kukkunud. Hoone katus ja vahelagi hävisid tules täielikult, samuti sees olnud vara. Püsti jäid hoone kiviseinad.

Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 3.12 ja kustutati 4.21.

Hommikul kell 6.45 teatati teisest tulekahjust Metsaääre külas, juba teatamise hetkel põles kõrvalhoone lahtise leegiga. Hoone ja sees olnud vara hävisid tules, püsti jäi üks otsasein.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 7.29 ja kustutati 9.38. Inimesed vigastada ei saanud.

Mõlema sündmuse asjaolude selgitamisega tegeleb politsei. Päästekeskuse menetlusinspektori sõnul ei saa välistada süütamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles