Lihula maantee remont kestab suve lõpuni

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljemalt kuu aja pärast saavad ratturid ja rulluisutajad sõita Vana-Pärnust Valgeranna teeni mööda uhiuut kergliiklusteed.
Hiljemalt kuu aja pärast saavad ratturid ja rulluisutajad sõita Vana-Pärnust Valgeranna teeni mööda uhiuut kergliiklusteed. Foto: Ants Liigus

Lihula maantee Valgeranna tee ristmikust Audru viaduktini pole viimased kuu aega just eriti autosõbralik, sest vana teekate on üles võetud ja uus saab paika alles augusti keskel.

Nii peavad autojuhid arvestama kiiruspiirangutega, konarliku teekatte ja aeg-ajalt tekkivate järjekordadega ajutiste fooride taga. Kohalikud on aga selgeks õppinud, et kiirem on remondis olevast kohast ümber põigata Valgeranna ja Põllu tee kaudu.

Igapäevased sõitjad ilmselt kurjustavad mõtteis venivate tööde tõttu – juba mitu nädalat vana asfalt üles võetud, miks kohe ei hakata uut panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles