Muutusid KredExi eluasemelaenu käenduse tingimused

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellest kuust muutusid Kred-Exi eluasemelaenu käenduse tingimused. Noore spetsialisti eluasemelaenu käenduse vanusepiir tõusis 35. eluaastale ja eluasemelaenu käenduse tagatise maksimumpiir 20 000 eurole.

Uue sihtrühmana saavad eluasemelaenu käendust kasutada kaitseväe ja Kaitseliidu veteranid, kes on käinud välismissioonil või saanud vigastada Eestis teenistuses olles.

“Muudatuste tulemusena suureneb inimeste arv, kes saavad kasutada kodu soetamiseks või renoveerimiseks eluasemelaenu käendust,” teavitas KredExi eluaseme ja energiatõhususe divisjoni juht Mirja Adler. “Eluasemelaenu käenduse kasutamiseks tuleb pöörduda panka, mis korraldab KredExi käenduse saamise ja hilisema aruandluse. KredExi eluasemelaenu käendus vähendab kodu soetamiseks vajalikku omaosaluse määra ja maandab riski makseraskustesse sattumise korral lisatagatisest ilma jääda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles