Homme kihutavad krossiautod ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautod Talli rajal.
Krossiautod Talli rajal. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil Aide autokooli auhindadele on Audru ringraja suurel ringil homme kavas noorte A- ja B-klassi, esi- ja tagaveoliste autode ning vabaklassi sõidud.


Superkrossi sarja peakorraldaja Eiki Eriste rääkis, et kella 9.30-10.45 toimuva kohustusliku rajaga tutvumise järel algavad kvalifikatsioonisõidud, mille tulemuste põhjal reastatakse võistlejad esimeseks finaaliks stardijoonele. Teisele finaalsõidule stardivad esimesed kuus võistlejat ümberpööratud järjekorras ja ringrajavõistluse paremus määratakse kahe sõidu kohapunktide summeerimisel.



"Selline süsteem pakub palju põnevust," rääkis Eriste. "Eriti vahva on, et võidukihutamisele lubasid tulla paljud ringrajale spetsialiseerunud autosportlased."



Superkrossi sarjas on kuue etapi järel noorte A-klassis kindel liider Enar-Klaus Kunman ja B-klassi edetabelit juhib Kairo Kallas. Võib arvata, et Kunmanil läheb raskeks ringrajal etapivõitu võtta, sest eelmisel võistlusel esimese auhinna pälvinud ja absoluutarvestuses päeva parima ringiaja saanud Karl Raudsepp lubas homme starti tulla.



Esiveoliste klassis on senistel etappidel kõige rohkem võidurõõmu nautinud Vahur Kupper, kellele järgnevad Raimo Reek ja Miko Olde. Tagaveoliste Žigulide kolm kiiremat on Kalmer Vaht, Ainar Arula ja Hardo Suuroja.



Vabaklassist tõotab tulla päeva nael, sest senisele liidrile Margus Suigusaarele tulevad konkurentsi pakkuma ringrajaässad Erko Eriste, Indrek Nilson, Ruve Veski, Urmas Koppel, Madis Tafenau ja teised.



Pealtvaataja pilet maksab 100 krooni ja välikohvikud pakuvad võistluspaigal sooja toitu ning keelekastet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles