Odavat sealiha ostma läinud jäid pika ninaga

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miks mitte osta, kui odavalt saab.
Miks mitte osta, kui odavalt saab. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu tänavat ehtisid äsja reklaamtulbad, mis meelitasid tavapärasest poole odavama sealiha pakkumisega Säästumarketisse, ka Rimi reklaamid peibutasid samal ajal soodsa sea abaliha pakkumistega. Paraku jäid paljud liha ostma läinud inimesed tühjade kätega.


"Olen pahane ja pettunud Papiniidu Säästumarketi ja nende reklaami peale," kirjutas üks lugeja Pärnu Postimehele. "Konkreetselt reklaamiti Saaremaa jahutatud sea abaliha kondita hinnaga 39.90 kilo. 17.-23. juunini pidi liha müügil olema. Käisin hommikul - liha ei olnud. Käisin kella 14 paiku - öeldi, et liha on otsas. Käisin kella 16.30 paiku - siis oli liha letis, kuid hind oli 69.90 kilo."



Teine lehelugeja rääkis, et reklaamitud liha olevat Ülejõe Säästumarketis tõesti müügil olnud, aga kui tema kümme minutit pärast poe avamist hommikul kell 8.10 lihaletini jõudis, oli see juba otsas.



Säästumarket ja Rimi kuuluvad ühte kauplusteketti, mille turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja palus pettunud ostjatelt vabandust ja selgitas, et ettevõte ei osanud ette näha inimeste sedavõrd suurt soovi kampaaniatoote järele. Liha lihtsalt sai otsa, seda toodi juurde ja haarati taas lennult.



"Varasemate analoogsete kampaaniate ajal oleme müünud kümme tonni liha, nüüd arvasime, et jaanieelsel ajal ostetakse ehk rohkem, ja tellisime ning saatsime poodidesse 20 tonni liha," rääkis Mägioja. "Tegelikult oleksime suutnud müüa ka 30 ja ilmselt isegi 40 tonni."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles