Maanteeamet üritab tunneliuputustele lõpu teha

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldse kodu juures olev jalakäijate tunnel oli tänavu kolmandat korda vett täis.
Kuldse kodu juures olev jalakäijate tunnel oli tänavu kolmandat korda vett täis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Esmaspäeva hommikul avastasid pahased kergliiklejad, et pärast öist paduvihma oli Kuldse Kodu juures olev Ehitajate tee alune jalakäijate tunnel taas triiki vett täis. Õnneks on maanteeametil idee, kuidas asi enne sügist korda teha.

Ehitajate tee juures olevast kolmest tunnelist on just Kuldse Kodu lähedal olev ainus, mis jooksis tänavu vett täis juba kolmandat korda. Esimene kord juhtus see jaanuaris ja teine kord märtsis.
Maanteeameti Lääne regiooni juhi Enn Raadiku sõnade kohaselt algab kogu probleem sellest, et tunnelid on halvasti projekteeritud.

“Nagu näha, ei ole see väga hea idee kraavitada kogu Rääma raba vesi Pärnu jõkke,” nentis Raadik. “Pealegi on raba niimoodi kraavitatud, et need jooksevad Kuldse Kodu juurde kokku, mistõttu ongi iga uputuse korral Kuldse Kodu tunnel vee all, aga teised kaks kuivad.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles