Väärikate avaloengul selgub Pärnumaa teeots

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanema Andres Metsoja sõnutsi määrab omavalitsuse elujõulisuse elanike arv, mis annab võimaluse piirkonna elu korraldada, lootmata riigi täiendavatele toetustele.
Pärnu maavanema Andres Metsoja sõnutsi määrab omavalitsuse elujõulisuse elanike arv, mis annab võimaluse piirkonna elu korraldada, lootmata riigi täiendavatele toetustele. Foto: Urmas Luik

Tartu ülikooli Pärnu kolledži väärikate ülikoolis tõmmati eile õhtuks õppurite nimekirjale joon alla, viies õppeaasta algab loenguga, millel otsitakse vastust küsimusele, kas Pärnumaa on õigel teel.

Sellele küsimusele aitavad vastust leida Pärnu maavanem Andres Metsoja ja arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi.

Kuigi avaloenguni on poolteist kuud, toimub esimene õpikoda juba täna. Selle korraldab maanteeamet teemal “Väärikas mootorsõidukijuht”. Järgnevates õpikodades õpitakse arvuti kasutamisvõimalusi, inglise keelt, sugupuu uurimist, tekstiili taaskasutust ja muidki tarkusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles