Raske muusika austajad käisid “Hard Rock Laagris”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Hard Rock Laager" Vana-Vigalas.
"Hard Rock Laager" Vana-Vigalas. Foto: Relika Rae

Nädalavahetusel toimus laulu- ja tantsupeo kõrval teinegi suurüritus, sedapuhku rokkmuusika austajatele, kui Vana-Vigalas toimus “Hard Rock Laager”.


“Mina käin ikka “Laagris” seltskonna, mitte bändide pärast,” kostus nii mõnegi huulilt, kel ei jätkunud pileti jaoks raha.



Peale kahel laval esinevate bändide võis oma meelt lahutada festivalil mitmeti. Kel rahakott priskem, täiendas oma garderoobi või plaadiriiulit. Sisseostude kõrval võis lõõgastuda saunas või nautida vesipiibu aroomi.



Samuti oli rahvast täis kohalik ujumiskoht, kus julgemad suplesid ka päris alasti. Linnainimestele pakkus palju rõõmu parklas heinapallidel lustimine ja sellest piltide tegemine.



Rokimeestel jõudu ja jaksu jätkus. Näiteks ansambli Rock-crime bassimees olevat hakanud kell 12 hommikul Tallinnast hääletama. Kui bänd kell 16 lavale pidi minema, ei paistnud teda kuskilt. Õnneks ilmus noormees varsti välja ja bänd jõudis esitada oma repertuaarist neli lugu.



Lisaks sammus nii mõnigi Märjamaale kainenema viidud noormees festivalile tagasi jalgsi.



Pühapäeval asju pakkides pani nii mõnigi rokkar aga selga koorivormi ja suundus Tallinnasse laulupeole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles