Kirjanikud esitlevad Pärnus uusikuid

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu “Egiptuse eha, vana tsivilisatsiooni loojang” esikaas.
Raamatu “Egiptuse eha, vana tsivilisatsiooni loojang” esikaas.

Neljapäeval kell 17 esitleb kirjastus Elmatar Pärnu uues Rahva Raamatu kaupluses (Pärnu Keskuses Aida 7) kahte raamatut, tegu on Pärnumaal elavate kirjanike Kati Murutari ja Mihkel Ulmani algupäranditega.



Pärast Kati Murutari ja Eha Fjodorovi sulest ilmunud raamatu “Egiptuse eha, vana tsivilisatsiooni loojang” sirvimist tekib vastupandamatu isu rännata ja lennata. Viis talve Egiptuses töötanud Eha Fjodorova ning kaks talve Hurghadas, Cairos ja Luxoris toimuvat vaadelnud-töödelnud Kati Murutar on näinud lausa hirmutavalt palju.



Püramiidide sisemust ja Maarjamaa memmede patutegusid Egiptuses, vaaraode jälgi ja araabia litsmeeste saladusi, ilusaid isiksusi ja tõsist saasta, Niiluse tuksumist emakese Maa aordina ja kuurortidest-oaasidest kõrbesse ja Punasesse merre paisatavat kloaaki.



Raamat sisaldab mitut reisipäevikut ja hulgaliselt fotosid.



Mihkel Ulmani kirjutatud krimiseriaali “Ohtlik lend” kirjutas romaaniks Kati Murutar. Krimiosakonna vaneminspektor Andres Västrik ehk Vistrik pagendatakse Pärnu kriminaaltalitusse, kus tema paarimeheks määratakse kena operatiivtöötaja Rita Leidpalu. See on tandem, kelle vahel hakkab kohe särisema.



Esitlusel jagavad autogramme nii Kati Murutar kui Mihkel Ulman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles