Vanalinna koolis kogunevad vilistlased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vanalinna põhikool.
Pärnu Vanalinna põhikool. Foto: Urmas Luik

Nagu ikka, tulevad ka sellesuvise augustikuu esimesel pühapäeval, 2. augustil kell 12 kokku mehed ja naised, kes õppinud või õpetanud Pärnu Vanalinna põhikooli väärikas hoones.


Selles Pärnu südames asuvas vanas majas töötas kunagi Pärnu tütarlaste gümnaasium, vahepeal oli ta koduks Koidula-koolile, nüüd aga on Vanalinna põhikooli päralt. Vilistlaste kokkutulekud on siin kestnud juba aastaid.



Anne Erm, Andrus Kallastu ja Mark Soosaar kutsuvad kõiki vilistlasi kuulama üheskoos muusikutest kooliõdede-vendade kontserti ja istutama kooliaeda lilli õpetajate mälestuseks. Sel korral tahavad vilistlased tunnustada linnavalitsust ajaloolise müüri ja sepisvärava taastamise eest.



Aga kool ise on veel tublisti räämas. Seepärast on kokkutulekule kutsujate arvates paras hetk meelde tuletada, et annetusi maja edasiseks remondiks saab teha arvele 10220074438012. Saajana tuleb märkida Pärnu Koolide Sihtasutus ja selgituseks kirjutada “Vanalinna põhikooli remont”.



“Kuigi kroonideta on raske imet teha, kavatseme taas küsida, millist abi peale raha ootab koolide sihtasutus meilt, vilistlastelt,” lausus Soosaar.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles