Pärnakad saatsid elujooksja pealinnast koduteele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kolmapäeval võtsid Pärnu Kahe Silla klubi liikmed ning spordisõbrad ette tee Tallinna, et saata elujooksja Kristjan Puusild pealinnast kodulinna Pärnu poole teele.Pärnakad saatsid Puusilda õhtusel jooksuetapil Kadriorust Russalka juurest Harkusse.


Ligi 15 kilomeetri pikkusel distantsil võttis ohjad kindlalt enda jätte elujooksja, kes pärast poolekilomeetrist sörki kaaslastel eest ära spurtis ja jõudis finišisse veidi enam kui tunniga.



Kahekümnest startijast jõudis Harkusse ligikaudu pool, kuid Puusilla kinnitusel polegi oluline niivõrd lõpetajate arv kui see, et osalejad naudiksid jooksmist kas või mõnesajal meetril, mis Kadrioru spordirajal ühiselt sörgiti.



“Mina kolmapäevasest jooksust väga rääkida ei tahakski. Usun, et oma 15 kilomeetri kogemusest on palju rohkem pajatada neil, kellele selline distants oli esimene kord joosta või kes tõesti jooksis oma võimete piiri lähedal,” ütles mees.



Täna hommikul jõuab Puusild Leholasse. Praeguseks ligi 800 kilomeetrit läbinud jooksja lõpetab kaks kuud kestnud rännaku 2. augustil suvepealinna rannas, kust ta juuni esimesel päeval Läti suunas teele saadeti.



Pärnu Kahe Silla klubi korraldab Sunseti juures Puusillale vastuvõtu, enne seda teeb seni kuni paarikümnekilomeetrisi lõike läbinud mees 50 kilomeetri pikkuse lõpuspurdi Tõstamaalt Pärnusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles