Pereabikeskuse lapsed said annetuste eest jalgrattad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2007. aastal avati pidulikult Pärnu pereabikeskuse mänguväljak, mis rajati SEB heategevusfondilt saadud raha eest.
2007. aastal avati pidulikult Pärnu pereabikeskuse mänguväljak, mis rajati SEB heategevusfondilt saadud raha eest. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

SEBi heategevusfondi kogutud toetusraha eest osteti Pärnu pereabikeskuse lastele neli jalgratast ja rattavarustus, homme Tallinnas toimuval üritusel antakse pärnakatele üle helkurvestidki.


Juunis-juulis toimunud SEBi heategevusfondi seitsmenda heategevusliku kampaania käigus koguti heategevuseks 395 000 krooni. Kampaaniaga "Aita jalgratas kokku panna!" kogutud annetuste eest ostetakse varjupaikadele lastejalgrattad ja kiivrid, pumbad, rattalukud ja helkurvestid turvaliseks liiklemiseks ning koostöös liiklusohutuskeskusega korraldatakse hariv vigursõiduraja koolitus.



Mittetulundusühingu SEB Heategevusfond tegevjuht Triin Lumi ütles, et Pärnu pereabikeskus on fondilt tuge saavast kaheksast lastevarjupaigast esimene, millele juulis jalgrattad ja varustus üle anti. Homme Tallinna loomaaias toimuval kampaania lõppüritusel lisatakse annetusele helkurvestid.



Fondi toel on Pärnu pereabikeskusele varem rajatud mänguväljak, lastele on korraldatud põnevaid üritusi ja koolitatud varjupaiga töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles