Pärnu kolledži avatud ülikoolis algab dokumentide vastuvõtt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval algab üliõpilaste vastuvõtt Tartu ülikooli Pärnu kolledži avatud ülikooli, kus võib omandada teadmisi sotsiaaltöö korralduse, turismi- ja hotelliettevõtluse ning ettevõtluse ja projektijuhtimise erialal.


Nendel erialadel on õppeaeg neli aastat ja õppetöö toimub kord kuus nädalalõppudel neljapäevast pühapäevani.



Kandideerimiseks piisab gümnaasiumi lõputunnistusest. Lõpetajad saavad rakenduslikku kõrgharidust tõendava Tartu ülikooli diplomi.



Avatud ülikoolis on võimalik õppida ka majandusteaduse erialal, mille lõpetajad saavad bakalaureusekraadi.



Kõigil turismigeograafiast, turismi planeerimisest ja arendamisest huvitatutel on võimalik omandada Pärnu kolledžis magistrikraad turismigeograafia erialal. See on ainuke sellealane magistriõpe Eestis ja toimub Pärnu kolledži koostöös Tartu ülikooli loodus- ja tehnoloogiateaduskonnaga.



Täiesti uus magistriprogramm Tartu ülikooli Pärnu kolledžis on ärijuhtimine spetsialiseerumisega teenuste disainile ja juhtimisele. Uus magistriprogramm on mõeldud kõigile, kes soovivad arendada oma loovust ja analüütilisi oskusi äri valdkonnas, keskendudes teenindusorganisatsioonide spetsiifikale. Õpet korraldatakse koos Tartu ülikooli majandusteaduskonnaga.



Dokumente võetakse avatud ülikooli vastu 10.-19. augustil Pärnu kolledžis Ringi 35 või Tartu ülikooli peahoones, ülikoolide esindustes ja internetis www.sais.ee. Vabade kohtade olemasolul toimub dokumentide vastuvõtt kuni 4. septembrini.



Lisainformatsiooni saab

Tartu ülikooli Pärnu kolledži kodulehelt

, välkposti aadressil info@pc.ut.ee või telefonidel 445 0537 ja 445 0521.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles